در این مقاله قصد داریم شما را با کارایی پردازنده تلویزیون های هوشمند بیشترآشنا کنیم، تا اطلاعات جامع تری از نحوه پردازش این قطعه به دست آورید و پردازنده با کیفیت را بشناسید.
تا به حال شده به این موضوع توجه کنید که چرا اکثر مردم در مورد خرید دستگاهی که از پردازنده ای قوی برخوردار باشد دقت می کنند. این قطعه چه کارایی دارد ، که کیفیت یک دستگاه بسته به نوع عملکرد آن است. مطمئنا تا الان اسم پردازنده یا تراشه (CPU) به گوشتان خورده است.
تا چه اندازه ای در مورد نحوه کارکرد و انواع آن اطلاعات دارید. چراکه با توجه به پیشرفت تکنولوژی ها در دنیای امروز، تعداد دستگاه ها و فناوری ها هم افزایش یافته و انواع مختلفی از این تراشه ها تولید شده اند.
برای جمع آوری اطلاعات کلی از پردازنده ها در ادامه متن با ما همراه باشید تا جواب تمام سوالاتتان را یافته و برای زمان خرید یک دستگاه صوتی تصویری دچار سردرگمی نشوید.
فهرست مطلب
در ساده ترین عبارت، پردازنده یک تلویزیون هوشمند اساساً “مغز” کل واحد است. پردازنده وظیفه مدیریت تمام عملکردهای مهم تلویزیون هوشمند را بر عهده دارد. این کمک می کند تا اطمینان حاصل شود که همه چیز به خوبی با هم کار می کند.
بنابراین، هر چه پردازنده بهتر باشد، تلویزیون هوشمند کارآمدتر و قدرتمندتر خواهد بود!
تلویزیونهای هوشمند زمانی که پردازندههایشان بیش از حد بارگیری میشود، شروع به کند شدن میکنند و با مشکلاتی مواجه میشوند. اگر می خواهید به کارآمدتر کردن تلویزیون هوشمند خود کمک کنید، حذف برخی از برنامه های استفاده نشده که صفحه اصلی شما را به هم ریخته اند می تواند مفید باشد. همچنین مطمئن شوید که تلویزیون هوشمند شما به آخرین سیستم عامل به روز شده است یا خیر!
بیایید اکنون به برخی از عملکردهای خاص یک پردازنده تلویزیون هوشمند نگاهی بیندازیم!
تعداد هستهها است که توان پردازشی پردازنده تلویزیون Smart را مشخص میکند. یک پردازنده تلویزیون هوشمند با هستههای بیشتر، میتواند چندین دستورالعمل را به طور همزمان اجرا کند که منجر به افزایش قابلیتهای آن میشود. کاربران با یک تلویزیون 4 هستهای، میتوانند برنامهها را اجرا و محتواها را پخش کنند. ضمنا به طور همزمان و بدون هیچ گونه تاخیر یا کاهش سرعت به اینترنت متصل باشند.
پردازندههای تلویزیون هوشمند همچنین از واحدهای پردازش گرافیکی یکپارچه (GPU) برای رسیدگی به نیازهای بصری محتواهای با وضوح بالا استفاده میکنند. این پردازندههای گرافیکی برای ارائه گرافیک سنگین و تجربه گیمینگ همهجانبه طراحی شدهاند. گنجاندن پردازندههای گرافیکی قدرتمند در پردازندههای تلویزیون هوشمند، پخش ویدیویی روان، ارائه تصاویری نفسگیر و انجام بازی بدون تاخیر را تضمین میکند.
پردازندههای تلویزیون هوشمند دارای سیستمهای حافظه کش پیشرفته هستند. کش مقدار کمی از حافظه پرسرعت است (معمولا یک مگابایت) که دادههای پراستفاده را در خود ذخیره میکند. پردازنده تلویزیون هوشمند با سیستم کش کارآمد خود اطلاعات حیاتی را بهسرعت بازیابی میکند و درنتیجه، عملکرد بالا و زمان بارگذاری کم را ارائه میدهد.
پردازندههای تلویزیون هوشمند از قابلیتهای خلاقانه یادگیری ماشین (ML) نیز برخوردار هستند که به عنوان موتورهای عصبی شناخته میشوند. این موتورهای عصبی وظایفی مانند توصیه خودکار محتوا و کنترل صدا را بر عهده دارند. آنها رفتار و ترجیحات کاربر را تجزیه و تحلیل میکنند تا پیشنهادها و تنظیمات شخصیسازیشده ارائه دهند.
یکی از ویژگیهای کلیدی پردازندههای تلویزیون هوشمند، سرعت کلاک آنها است. سرعت کلاک تعیین میکند که پردازنده با چه سرعتی میتواند دستورالعملها را اجرا کند و درنتیجه، عملکرد نرمتر و زمان بارگذاری سریعتری را ارائه دهد. پردازندههایی با سرعت کلاک بالاتر (650 تا 1000 مگاهرتز) میتوانند وظایف سختتری مانند پخش ویدیوهای با کیفیت بالا (4K و 8K) یا اجرای بازیهای گرافیکی فشرده را بهتر انجام دهند.
تصویر تلویزیون شما از فریمهای زیادی تشکیل شده است؛ مجموعهای از تصاویر که با سرعت فوقالعاده بالایی نمایش داده میشوند. هر بار که یک تصویر به فریم بعدی خود میرود، صفحه نمایش تازه میشود که به آن نرخ رفرش یا تازهسازی میگویند. هرچقدر این عدد بیشتر باشد، تعداد دفعات رفرش تصویر در هر ثانیه بیشتر میشود.
همانطور که قبلا اشاره شد، تلویزیونهای دارای پردازنده میتوانند به نرخ رفرش 120 فریم در ثانیه برسند. این نرخ، دو برابر بهترین تلویزیونهای بدون پردازنده است. بنابراین تصویر به نمایش درآمده در تلویزیونهای هوشمند و دارای پردازنده، بسیار باکیفیتتر است و چشمان شما را خسته نخواهد کرد.
تکنولوژی پردازش تصویر در تلویزیون هوشمند برای بهبود کیفیت تصاویر طراحی شده است و بنابراین چیزی فراتر از ثبت ورزشهای سریع خواهد بود. این تلویزیونها میتوانند کاهش نویز، افزایش جزییات و بافت، ایجاد تصویر با عمق بیشتر و بازسازی رنگهای دقیقتر را عرضه کنند. پردازندههای تلویزیونهای پیشرفته از چندین روش موازی، به این عملکرد دست پیدا میکنند. برای تعمیر تلویزیون خود می توانید از متخصصین گلدتکنیک کمک بگیرید.
تلویزیون ال جی از فناوری کاهش نویز چهار مرحله ای خبر داده است. طبق منطق افراد عادی کاهش نویز خوب است باعث افزایش وضوح تصویر میشود. ال جی این 4 مرحله کاهش نویز را به شرح زیر توضیح می دهد.
1. مرحله کاهش نویز – کاهش نویز فضایی.
2. سطح کاهش نویز – کاهش موقت نویز
3. سطح کاهش نویز – کاهش کانتور تصویر
4. مرحله کاهش نویز – کاهش نهایی کانتور تصویر
تصویر تلویزیون سریعتر میشود تا جزئیات و واقعگرایی بیشتری به اشیا و شخصیتها بدهد.
اشیا را از پسزمینه خود جدا میکند تا عمق بیشتری ایجاد شود و جزییات تصویر واضح شود.
رنگ واقعی و شفاف تا چند برابر بیشتر از یک تلویزیون معمولی به دست میآید.
محتوا را میتوان با نرخ رفرش 120 فریم در ثانیه پخش کرد تا پخش تصاویر سریع، کاملا روان باشد.
تصمیمات و کارهای اصلی در تلویزیون برعهده پردازنده آن میباشد. هر چه یک پردازنده در تلویزیون قویتر باشد تصاویر با کیفیت بالاتر و بهتری به نمایش در میآیند. هنگامی که در تلویزیون فیلمی با صحنههایی که سریع رد میشوند پردازشگر ضعیف باشد، تصویر به حالتی مانند تاری و کدری به وجود میآید.
در برخی موارد اگر پردازشگر تلویزیون ضعیف باشد تصاویر و صدا نیز با هم هماهنگی ندارند.
اگر هنگام تماشای تلویزیون از کیفیت تصویر راضی نیستید به احتمال زیاد عاملی که باعث بی کیفیتی تصویر و تار شدن آن میشود، نشان دهنده ضعیف بودن قدرت پردازشگر است.
در صورت نیاز به تعمیر تلویزیون خود تنها کافیست از طریق صفحه تعمیر تلویزیون درخواست خود را ثبت کنید و منتظر تماس کارشناسان گلدتکنیک شوید.
کارشناسان ما پاسخگوی شما هستند
عالی ممنون از شما